Aftenkursus i maling

Posted by on 01/09/2014 in Kunsthåndværk

Jeg har wholesale NBA jerseys tidligere skrevet om smykker, alle kvinder elsker jo at pynte sig selv, men da også i den grad sit hjem.
Som nævnt før, så har rigtig mange danskere en Kähler vase stående. De er meget enkle og tager ikke for meget fokus i ens hjem. Jeg er personligt til det lidt mere rolige design, og vil helst ikke skille mig ud fra mængden. Jeg har derimod en veninde – hun er meget kreativ cheap MLB jerseys og utraditional – hendes hjem er spækket WHO med farver. Grøn og lilla dominere nok mest Krebspatient hendes lejlighed i byen.
Hun har malet et stort smukt maleri til min stue. Og det er STORT! Det pryder en hel væg, stort orange med smukke hvide liljer (min yndlingsblomst) og andre fine finesser. Jeg ville ønske jeg kunne være ligeså kreativ og spirituel. Derfor tog jeg et aftenkursus, så jeg kunne lære at male – abstrakt maleri bliver det kaldt.

Jeg blev introduceret i forskellige teknikker. Jeg synes det var et meget inspirerende kursus, hvor jeg lærte at sammensætte farverne, farvernes betydning og valg af pensler. Når man starter ud som maler, wholesale NBA jerseys er det en god idé at bruge akvarel- eller akrylfarver. Da de begge er vandbaseret, er de lettere at arbejde med. Når man er nybegynder kan oliefarver let blive noget makværk, så det skal man lige vente med, of til man er vant til de vandbaserede farver.
Derefter skal man vælge den rigtige kendte pensel til sit projekt. En stor pensel giver store strøg og en lille pensel små strøg. Fx hvis man maler et landskab, så kan skal man bruge en stor Pérez pensel til at lave grundfarven, eksempelvis himlen. Når man så maler de små søde fugle, stjerner eller solstråler, så bruger man den lille pensel.

Mine malerier er indtil videre gemt i kælderen, men øver mig da i ny og næ. Måske en dag, bliver mine malerier ligeså kendte og værdigfulde som Monets 😉

(Visited 63 times, 1 visits today)