Georg Jensen er en de mest kendte smykkedesignere

Posted by on 31/08/2014 in Kunsthåndværk

Jeg er kommet frem til at jeg ikke vil være professionel kunstner. Der er jo lige før man skal være en dygtig kunstner og have tjent mange penge før der er råd til sådan en uddannelse 😉

Jeg elsker smykker, wholesale nfl jerseys og dette kan jo også kaldes kunsthåndværk. Det er vigtigt at design er flot og skal hele tiden følge moden.
Når jeg cheap jerseys bare går på Google og søger på smykkefremstilling, kommer der et utal af sider frem med inspiration, materialer og videoer.
Der bliver sågar holdt kurser i det. Der bliver arrangeret noget for enhver smag, man kan fx få en kursusaften sammen med veninderne, bruge det som et firma event og til børnefødselsdage.

Det er kun fantasien der sætter grænser når man designer sine egne smykker. Der kan laves øreringe, fingerringe, halskæder, armbånd o.s.v. Der er mange metaller at fremstille dem i, jeg vil mene at guld og sølv er det mest kendte, men man kan også bruge stål, bronze, kobber og messing. Dertil wholesale mlb jerseys kan man pynte sine kreativiteter med sten, perler, porcelæn/keramik, ja der er ingen grænser.

Uddannelsen som smykkedesigner tager 3,5 år. Man skal have 千里之行 en gymnasial uddannelse eller en relevant erhvervsuddannelse for at blive optaget. På denne uddannelse vil man lære at fremstille og designe sine egne smykker, men man får også viden deaktivieren om den forretningsmæssige side af en smykkevirksomhed.

En af de mest kendte smykkedesigner / sølvsmed er Georg Jensen. Han levede fra 1866 til 1935, og har skabt de smukkeste og nok nogle af de mest populære smykker og brugsting i Danmark. Hvem kender måske ikke hans smykkekollektion: Daisy. Jeg synes selv at wholesale nfl jerseys disse smykker, med den enkle og smukke margurit er et sandt kunstværk.

Men hvis nu man cheap jerseys China ikke ønsker at arbejde med det som ens profession, så er der helt vildt mange videoer at sur finde på nettet. Jeg har fundet meget inspiration og vejledning på Youtube.

(Visited 56 times, 1 visits today)