Jeg er blevet forelsket…

Posted by on 17/12/2014 in Kunsthåndværk

Ja, som overskriften siger, så er jeg blevet forelsket. Ikke i en mand, men i et maleri. Ikke bare et hvilket som helst maleri, men i det smukkeste maleri, jeg nogensinde har set. Jeg maler selv, men har ikke mine egne malerier hængende. Det tror jeg ikke at der er særlig mange kunstnere, der har. Selvom jeg anerkender mit talent, så sætter jeg pris på at have andres kunst på mine vægge.

Jeg har egentlig ikke været på udkig efter nyt kunst, men så faldt jeg over dette billede af en isbjørn. Der er noget virkelig smukt og livsbekræftende over det og efter et par dages overvejelser, har jeg besluttet mig for at købe det. Det vil passe godt ind i stilen i mit soveværelse og så kan jeg ligge i sengen og nyde det inden jeg falder i søvn. Heldigvis er prisen overkommelig, så jeg har lige bestilt et lille forbrugslån, som jeg kan betale af i januar. Det er altså en dejlig mulighed, når man falder over noget, som man ikke kan leve uden!

Så nu glæder jeg mig til at bestille og især modtage min lille julegave til mig selv. Derfor vil jeg samtidig benytte lejligehden til at ønske jer en rigtig glædelig jul og et dejligt og kreativt nytår.

Isbjørn

(Visited 215 times, 1 visits today)