Kan I huske…

Posted by on 07/02/2015 in Crafts, Kunsthåndværk

…..barndommens farverige Hama-perler? I ved, de der små plasticperler, som man kunne bruge flere timer på at sætte på perleplader? For derefter at lægge madpapir over dem  og stryge dem ligeså forsigtigt, mens man PASSEDE PÅ ikke at knække kunstværkerne? Nå, men den slags perler hører altså ikke kun børnehavetiden på blå stue til! Man kan nemlig sagtens lave “voksenkunst” ud af sådan nogle! Jeg har kigget lidt efter nogle idéer til motiver og designs, og jeg må sige, at mulighederne er mange! Motiver til børneværelset er jo helt oplagt, men også mere modne og voskne motiver kan laves. Jeg kunne ihvertfald sagtens forestille mig et kæmpe billede af Hama-perler med indiansk-inspirerede mønstre hænge i min stue!

Hamaperler

(Visited 331 times, 1 visits today)