Kunsten har bevæget sig ind på de sociale medier

Posted by on 09/10/2015 in Kunst

Det jeg nok elsker allermest ved kunsthåndværk, er at det kommen i så mange forskellige faconer. Det er ikke kun berettiget almindelig traditionel kunst (malerier, skulpturer mm)… du ved det man ser på statens museum for kunst, men et helt univers inden for håndværk som virkelig skubber og skaber nye grænser.

Grunden til at jeg skriver dette, er fordi jeg har opdaget en designer på Instagram. Vi er så heldige i dag at alle har en platform, til at kunne dele af lige netop deres tanker og ideer – og det synes jeg simpelthen er så fedt, når der findes så mange inspirerende mennesker derude!

Har Tumblr og Instagram fat i noget?

Har Tumblr og Instagram fat i noget?

Profilen jeg taler om er overordnet en interirør profil, men jeg ville nu nok selv mene at det er meget meget mere end det. Den hedder Frk.overspringshandlinger, og har altså stadig en god portion followers, som virkelig understreger en skaber bag denne profil, der hved hvad hun laver. Selve profilen kan nok bedst beskrives med det engelske ord “gloomy”, og skaber virkelig en unik stemning med de mange forskellige billeder og inspirationer til dit hjem, din stil og ja…bare dit liv. Jeg er helt vild med profilen, og hvis i ikke kender den er den virkelig et must, hvis man går op i kunst, i alle faconer – tjek den ud!

(Visited 147 times, 1 visits today)