Uncategorized

En kunstnerisk mobil

Posted by on 24/06/2018 in Uncategorized | 0 comments

Kunst behøver ikke at være begrænset til malerier på væggen. Kunst er mange ting, som hvordan vi klæder os, vores frisure, smykker og mange andre ting. Engang tænkte jeg ikke over, hvordan telefonen så ud, den var kun fremme engang imellem, når jeg lige skulle ringe. I dag er den fremme hele tiden, så hvorfor ikke også tænke den ind i stilen? Nu findes der mange mobil covers, så man kan vælge, hvad der lige passer til lejligheden, for eksempel hos idealofsweden.dk, hvor man kan finde nogle i mange flotte farver.

Telefonen bruges til mange ting

Read More

Bland hjemmelavet med indkøbt

Posted by on 23/06/2018 in Uncategorized | 0 comments

Trænger dit hjem til et frisk pust, eller har du måske bare lyst til at hygge dig med et lille projekt? En god ide er at lave lidt dekoration i hjemmet. Det behøver ikke koste mange kræfter eller penge, for at opnå en stor effekt. En god ide er at blande hjemmelavet håndværk med noget nyt og moderne. Det kan være, at du har mod på at lave dit eget maleri og fuldende effekten med noget fin dekoration. Find eventuelt noget hos Kitchentime i dekorationsafdelingen, så kan du nemt få et flot og moderne hjem med et personligt twist.

Lav dit eget maleri

Read More

At arbejde med ler

Posted by on 13/06/2018 in Uncategorized | 0 comments

At arbejde med ler er noget, der vækker minder om barndommen. Mange har arbejdet med ler i folkeskolen. Måske er det på tide at tage det op igen.

Der er mange muligheder med ler

Read More

Har du stofrester?

Posted by on 28/05/2018 in Uncategorized | 0 comments

Jeg har ofte en masse stofrester. Dem bruger jeg blandt andet til tæpper. Disse tæpper bliver vildt søde, og så får du også brugt det hele.

Farverige tæpper er altså søde

Read More

Tips til hyggelige skåle med børnene

Posted by on 24/05/2018 in Uncategorized | 0 comments

Vil du inddrage børnene i dine kreative projekter, så kan en idé være, at I laver skåle. Dette kan I lave med Hama-perler, som de fleste har. Smør en skål, som kan tåle varme, med olie og dæk siderne med perler – bare smid på. Så skal den i ovnen, til de smelter. Super let!

Read More

Er kreativiteten på vej væk?

Posted by on 06/05/2018 in Uncategorized | 0 comments

Kreativitet er en undervurderet evne, hvis du spørger mig. Men for mange er det faktisk ikke så vigtigt. Nej, så længe man kan stave, sætte kommaer og regne, så skal man nok blive til noget. Står det til mig, så skal kreativiteten på dagsordenen igen, for det er altså vigtigt!

Read More