Uncategorized

Opfrisk dit gamle tøj

Posted by on 16/05/2019 in Uncategorized | 0 comments

Kan du heller ikke nænne at smide dit gamle tøj ud, så prøv med en opfriskning af det i stedet for. Der er mange ting, man kan gøre, og som er nemme. Er du pige, så prøv at klippe en t-shirt om til en stropløs top, eller et par bukser om til shorts.

Det er nemt at lave shorts

læs mere

At få inspiration

Posted by on 16/03/2019 in Uncategorized | 0 comments

For at kunne lave et kreativt projekt, skal man først have gjort sig nogle tanker. Disse tanker kommer et sted fra, et sted, hvor man bliver inspireret. Jeg bliver ofte inspireret ved at se på andre mennesker. Hvordan ser de ud? Hvilket tøj har de på? Hvordan er baggrunden? Hvordan får du inspiration?

En god idé kommer et sted fra

læs mere

Hop med på bølgen

Posted by on 16/01/2019 in Uncategorized | 0 comments

Noget der kan varme mit kunstnerhjerte, det er DIY bølgen der virkelig har gjort indtog ikke kun i Danmark, men også i mange andre lande. Folk har virkelig fået øjnene op for hvor mange ting man selv kan lave, og hvor smukt det kan blive. Det er fantastisk at se hvor mange der er sprunget ud i at indrette deres hjem med mange sjove detaljer og finurligheder. Måske er det kommet som et modtræk til IKEA bølgen, som længe har præget mange hjem med ensformigt design. Hurra for denne forandring.

Lav dit eget pynt til hjemmet

læs mere

Pas på dig selv – og din makker

Posted by on 14/09/2018 in Uncategorized | 0 comments

Skadesforebyggelse er alfa omega for atleter i alle niveauer. Om du leder efter udstyr til dig selv, din hest eller din hund, så kan du altid finde noget med Back on track! Når vintertræningen begynder, er det den perfekte måde at sørge for, man får varmet ordentligt op og passer på sig selv. Med alt fra bagbensbeskyttere til ridehjelme, kan du sørge for at holde blodomløbet i gang selv i det kolde efterår. På grund af designet bruger produkterne din egen kropsvarme til at beskytte muskler og led. Det handler om sikkerhed og omtanke, når man har ansvar for en anden end kun sig selv. Ledsmerter kan føre til længerevarende skader og forebyggelse er altid den bedste behandling. Din hest kan have brug for ekstra beskyttelse mod vejret eller op til en konkurrence. Din hund kan også have brug for den ekstra beskyttelse, om du er til jagt eller bare lange gåture. Et dækken kan være forskellen mellem et glad dyr i trivsel, og en skade, der ikke er til at få bugt med.

Det bedste træningspar

læs mere

En kunstnerisk mobil

Posted by on 24/06/2018 in Uncategorized | 0 comments

Kunst behøver ikke at være begrænset til malerier på væggen. Kunst er mange ting, som hvordan vi klæder os, vores frisure, smykker og mange andre ting. Engang tænkte jeg ikke over, hvordan telefonen så ud, den var kun fremme engang imellem, når jeg lige skulle ringe. I dag er den fremme hele tiden, så hvorfor ikke også tænke den ind i stilen? Nu findes der mange mobil covers, så man kan vælge, hvad der lige passer til lejligheden, for eksempel hos idealofsweden.dk, hvor man kan finde nogle i mange flotte farver.

Telefonen bruges til mange ting

læs mere

Bland hjemmelavet med indkøbt

Posted by on 23/06/2018 in Uncategorized | 0 comments

Trænger dit hjem til et frisk pust, eller har du måske bare lyst til at hygge dig med et lille projekt? En god ide er at lave lidt dekoration i hjemmet. Det behøver ikke koste mange kræfter eller penge, for at opnå en stor effekt. En god ide er at blande hjemmelavet håndværk med noget nyt og moderne. Det kan være, at du har mod på at lave dit eget maleri og fuldende effekten med noget fin dekoration. Find eventuelt noget hos Kitchentime i dekorationsafdelingen, så kan du nemt få et flot og moderne hjem med et personligt twist.

Lav dit eget maleri

læs mere