• Forside
  • Metal Hot Shoe Håndtag, Fuji XT2 XT3 XT10 XT20 XT30 Micro Enkelt flashskoens Dæksel Tommelfinger Håndtere Kameraet Udløseren Tilbehør

  • Mærke: backpacker
  • Pakke: Ja
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Høj kvalitet aluminium legering

[Farve]: sort, sølv, rød (fordi anodisering er svært at styre farven til at være konsekvente, så der kan være en farve forskel med kroppen, vær forsigtig, hvis du er uacceptabelt)

[Anvendelig model]: Fuji X-T2 XT3 XT10 XT20 XT30 dedikeret! !Andre Fuji maskiner ikke kan bruges!

【detaljer intruduction】:

Den er fuldt kompatibel med X-T2 XT3 XT10 XT20 XT30 (andre Fuji maskiner kan ikke anvendes), og de greb føles meget fuld, og der er ingen obstruktion og interferens med de knapper på kroppen, herunder skive og alle originale operationer.

2. Fingergrebet er installeret på varme sko af kamera ved hjælp af snap-montering, som er nem at skille ad og samle.Udformningen af grebet krop er ergonomisk.Når du holder kameraet, tommelfingeren kan bare være presset mod bøje af greb kroppen til at øge greb om kameraet.Styrken og ergonomisk design, forbedre komfort, der holder kameraet i hånden, gøre brugerens hånd er mindre trætte, og har fordelene af lethed og funktionalitet.

3. Produktet er lavet af høj kvalitet aluminium, forarbejdet stykke for stykke af høj præcision CNC.Det er ikke en rå mug og batch-casting.Overfladen er hårdt anodiseret, hvilket ikke er let til bunden og aldrig falme.

[Special Note]: Til Fuji X-T2 XT3 XT10 XT20 XT30! !Andre Fuji maskiner ikke kan bruges

Anmeldelser

Ahmed2006keskache
2021-05-13
5/5
Nice.Good quality. Thanks.

Har du dette produkt? Skriv den første anmeldelse

Bedømmelse

Tags: fujifilm xt3, fuji xt30, 10 dslr-kameraer, udløseren fuji lilla, fujifilm xt30, sagen xt100, fujifilm xt20, as15 u, dslr, kameraets flashsko.

Support 24/7

Service.

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling.

Worldwide shipping

Hurtig levering.